Budva, MNE

Loma, joka todellakin oli tarpeessa jokaselle mukaan lähtijälle, onnistu kyllä kaikin puolin tehtävässään. Käytiin mm. kahdella eri rannalla ja tutustututtiin Budvan lisäksi sen lähellä olevaan kaupunkiin Kotoriin. Missään kohtaa matkaa ei tullut mitään ongelmia vastaan ja kaikki suju niin kun oltiin suunniteltu.



Halvimmaksi tuli lentää Kroatian Dubrovnikiin ja sieltä mennä Budvaan. Varattiin Shuttle Directin kautta itsellemme kuljetus ja oon kyllä tosi tyytyväinen palveluun. Matka Dubrovnikista Budvaan ja takasin tilataksilla maksoi jokaselta 53€.



Apartment oli tilava ja meille kuulu viereisen kämpän kanssa yhteinen uima-allas. Siihen paisto myös aika täydellisesti aurinko just sen optimaalisen auringonotto ajan. Siellä loikoiltiin aurinkotuoleissa ja uimapatjalla päälle 35 asteen lämmössä.

idbudva


Yks niistä rannoista jolla käytiin oli Hawaii saaressa siinä lyhyen venematkan päässä Budvan rannasta. Kuvassa, jossa näkyy myös molempiin suuntiin kuljetuksen yhteishinta 3€, näkyy kyseinen Hawaii saari taustalla.

Toinen postaus ja video matkasta vielä tulossa...

Comments